Benvinguda

… La nostra Irrepetible

Un 13 de novembre, la cara de nervis de tots cinc el dia de la presentació dels administradors i administradores de la Festa Major del 2020 ho deia tot. L’inici d’una aventura en la qual les ganes, la il.lusió i també les pors eren la barreja ideal per agafar amb forces l’any que teníem per endavant. Cada reunió, cada nova tria que havíem de fer per anar teixint la nostra festa era motiu d’alegria. 

Un 13 de març la cosa es va capgirar, la Covid-19 va fer canviar les nostres vides i les de tot el món. Van ser mesos on els alts i baixos del nostre estat d’ànim eren el pa de cada dia.  A la incertesa de les situacions personals i laborals, en el nostre cas també s’hi sumava la Festa Major. Eren sentiments que només podíem expressar a través d’una pantalla cada tarda quan ens reuníem. Totes aquelles idees que teníem de com seria la nostra festa, de com la viuríem o com la viuríeu, s’anaven difuminant. El plantejament de la festa canviava a diari. 

Finalment, després de molts passos enrere i molts passos endavant, un 7 de juliol es va comunicar allò que ningú volia sentir, tot i ser el més sensat: “Enguany no hi haurà Festa Major”. 

Ara agafem amb molta força “LA IRREPETIBLE”, els actes simbòlics de la nostra festa, intentant mantenir-ne l’essència. Per a nosaltres representa l’esperança d’un nou any que vindrà, deixant enrere totes les pors i incerteses, però sempre recordant totes aquelles persones que ens han deixat a causa de la pandèmia i també els que eren al nostre costat i ja no hi seran. 

Tots cinc hem fet pinya amb l’ajuda de tantes i tantes persones que ens han acompanyat durant aquests mesos. Gràcies família, amigues i amics per tot el suport en cada moment. I gràcies a totes les vilafranquines i els vilafranquins que ens han donat tota la força durant aquest any tan difícil. GRÀCIES

Mentrestant nosaltres... seguirem treballant! 

Administradors i administradores de la Festa Major 2020