Administradors i Administradores 2020

Montse Andrade, Anna De Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho són els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca 2020.

Montse Andrade Bages
Té 30 anys, és soltera i treballa a la recepció de l’escola Vedruna Vilafranca. Des de fa 25 anys és alumna de l'Escola de Dansa Assumpta Trens  de la Societat la Principal“ El Casal“.  Actualment també hi treballa com ajudant de direcció i membre de la junta de Dansa. Ha estat monitora del Grup Esplai Parroquial (GEP) durant 9 anys, (2007 – 2016), dels quals 6 com a responsable general. Va  ser membre del consell directiu del MCECC (Moviment de Centres d’esplais Cristians de Catalunya) de la Fundació Pere Tarrés. (2013-2015)
En el món de l'esport, fins als 18 anys va jugar al C.E Xamba i més endavant va formar part de l'equip tècnic del club com entrenadora vàries temporades. (2013-2017)
Va participar en la Festa Major “petita” ballant panderetes i panderos. I des de l’any 2009 fins el 2013 va ballar amb el Ball de Panderos

Anna De Tena Córdoba
Té 40 anys, és casada i mare d’un nen de 6 anys. És auxiliar d’infermeria i actualment treballa com a secretària administrativa del cap de traumatologia de Siors Center, S.L.
Va patinar al club patinatge artístic Vilafranca del 1983 fins al 1999. Entrenadora de patinatge a diverses escoles de Vilafranca i de la comarca del 1995 fins al 2017.
Va jugar a hoquei patins del 2002 fins al 2014 amb diferents clubs de la comarca. És una de les fundadores del Club CPA Patixou, del qual actualment n’és la presidenta. 
És membre del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i col·laboradora amb el club patí hoquei Sant Ramon.
Va ser balladora del Ball de nans del 2003 fins al 2005.

Pere Nin Tort
Té 59 anys, és casat i pare de dues filles de 27 i 21 anys. És llicenciat en Ciències Químiques, graduat i màster en Enologia i diplomat en Ciències empresarials i treballa com a gerent a Cellers Most Doré.
Forma part de la junta de diverses entitats professionals, culturals i lúdiques al Penedès: Institut del Cava, Consell Regulador del Cava, Òmnium Cultural Alt Penedès, Associació de Carnaval Grup Fem Pinya i de la Comissió 11 de Setembre (organitzadora de la Marxa de Torxes).
També va ser membre del secretariat i del nucli fundacional de l’ANC a Vilafranca en la seva creació (2012) fins al 2014.
És membre dels Castellers de Vilafranca des de l’any 2000.

Núria Rovira Pacheco
Té 30 anys, és casada i graduada en Estudis Anglesos i màster de Formació del Professorat.
Ha estat professora d’anglès durant més de 5 anys i actualment treballa en el departament de comerç internacional d’una empresa de Vilafranca.
Va ser membre de l’Agrupament Escolta i del GEP durant la infantesa i adolescència.
Tot i no haver ballat en cap ball de la Festa Major, sempre ha gaudit molt de la festa i de l’ambient que es respira durant aquells dies pels carrers de la Vila.

Pablo Sancho París
Té 34 anys, és solter i Llicenciat en Història de l'Art i Comunicació Audiovisual per la UB, Màster en Ficció de Cinema i Televisió per la Universitat Ramon Llull i Màster en Film Business per l'ESCAC. Actualment és Gestor de projectes de la Federació Catalana de Cineclubs, entitat que va presidir entre 2015 i 2017, i director de la revista digital 'Industrias del cine'. Membre de la junta de Cineclub Vilafranca de 2010 a 2017 i ex-Cap de Programació del Most Festival.Coordinador de les Festes de Sant Raimon 2013 i pregoner en les del 2016. L'any 2008 va ser beneficiari d'una beca d'investigació del patrimoni tradicional i festiu de la Festa Major convocada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, i l'any 2010 d'una nova beca per a realitzar treballs de documentalista de la Festa Major de Vilafranca i elaboració del seu catàleg inclòs al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. Va redactar alguns textos sobre balls de la FM en el programa de 2011.