Imatge d'MMMM Studio

L'equip de dissenyadors que es fa càrrec de la imatge de l'edició d'aquest any és MMMM studio, format per Joan Brull, Gemma Fontanals i Gemma Terol, escollit amb una proposta dinàmica, on cada aplicació és diferent, però alhora manté una sèrie d’elements que són constants. "Una identitat que s’adapta segons el context, igual que la FM s’adapta a tu i les teves preferències". Per representar aquesta idea han generat una tipografia modular, de la qual parteix el logotip que cada cop que el veus és diferent, però sense perdre identitat. 

Els dissenyadors van explicar que la seva proposta és que el disseny emocioni, diverteixi, faci pensar o agradi tant que no hi hagi paraules per expressar-ho. Es van mostrar molt contents de participar en aquest projecte que engloba tota els àmbits de la comunicació. La seva proposta és canviant i comunicativa com la festa, “una festa per a tothom, que s'havia de traduir en una festa per a tot tipus de persones, les que hi participen però també pels vilafranquins i per tothom qui la ve a veure. Hem desenvolupat una identitat dinàmica on cada aplicació és diferent, però alhora manté una sèrie d’elements que són constants. Una identitat que s’adapta segons el context igual que la FM s’adapta a tu i les teves preferències”, han afirmat.

Per representar aquesta idea els dissenyadors han generat una tipografia modular de la qual parteix el logotip que cada cop que es veu és diferent sense perdre identitat. D’aquesta manera les lletres que formen el logotip s’adapten a una retícula base de 4 x 2 blocs on el text “FM 2020” s’hi acobla generant quasi infinites variables. “El caràcter totalment canviant i únic de la imatge de la Festa l’acaben donant traços dibuixats a mà que representen els diferents actes, expressions, elements i moments de la celebració. A les seves variants quasi infinites trobarem referències a la pirotècnia, el seguici festiu, els moments familiars, la festa nocturna, la festa dels petits, la música, els espectacles de carrer o els dies anteriors a la Festa Major...”, explicaven Joan Brull, Gemma Fontanals i Gemma Terol.

Més informació de la creació de la imatge