La irrepetible

La crisi sanitària provocada per la Covid19 ha provocat que aquest any Vilafranca del Penedès no pugui celebrar la seva Festa Major. Tanmateix, l’Ajuntament de Vilafranca i els administradors i administradores de la festa, han elaborat una programació cultural pels dies 29, 30 i 31 d'agost, inspirada en mantenir viu el simbolisme de la més típica dins les més estrictes mesures de seguretat per prevenir la propagació del coronavirus. 

Així doncs, ens trobem amb LA IRREPETIBLE, la setmana més atípica que ha viscut mai Vilafranca del Penedès. Una setmana sense actes al carrer, sense processons i sense castells però que vol mantenir viva la tradició. Una tradició que es podrà seguir a través de Penedès Televisió, que és el punt de trobada de tothom que vulgui participar d’aquesta programació cultural. 

Enguany tot és diferent i irrepetible. Per això tota la programació cultural està basada en les mesures de seguretat següents:

1.    Fer ús de la tripleta màgica de la responsabilitat:

                       
Mascareta + distància física 1,5m + higiene de mans

2.    Actes litúrgics amb aforament limitat i reserva prèvia d’entrada.
3.    Exposicions amb aforament controlat
4.    Segueix LA IRREPETIBLE a Penedès Televisió.
5.    Si tens símptomes queda’t a casa i consulta al 061.

LA IRREPETIBLE està condicionada als nous protocols d’activitats i esdeveniments culturals que s’aprovin des de la Generalitat de Catalunya i des del pla del PROCICAT

QUE SIGUI IRREPETIBLE ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM.