Concurs d'Instagram

 SI HI VOLEU PARTICIPAR, ALERTA AMB AQUEST TRES PUNTS!

 Les imatges que participin han de mostrar com vius la més #irrepetible!
 És necessari que la fotografia s’hagi fet entre el 22 d’agost i el 2 de setembre i que la publicació inclogui el hashtag #irrepetible.
 El termini màxim de participació és el diumenge 6 de setembre, a les 23.59 h. Teniu temps de descansar i reflexionar quina és la vostra millor imatge del carret.

Les persones finalistes afortunades seran escollides per un jurat format per una representació de l’Administració, amb el suport del fotògraf oficial de la Festa Major i de l’equip de Comunicació, Xarxes i Audiovisuals (La Fatxenda).

Molta sort!

 BASES DEL CONCURS

 • Ser seguidor/a del compte d’Instagram @fmvilafranca
 • Tenir un perfil públic. Si no, no podrem veure la teva foto!
 • La imatge s’ha de fer durant la #fmvila. El termini màxim de participació és fins al diumenge 6 de setembre, a les 23.59h.
 • La imatge ha de plasmar com vius enguany aquesta Festa Major tan diferent; si no, la fotografia no entrarà al concurs.
 • Cal utilitzar l’etiqueta o hashtag #irrepetible. Això no exclou que se’n puguin utilitzar d’altres relacionats amb la festa.
 • La participació en el concurs és gratuïta.
 • La imatge no pot contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
 • La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi apareixen. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.
 • L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
 • L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de la Festa Major, i que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

 

 JURAT I GUANYADORS/ES

 • Es farà una selecció de 10 fotografies un cop hagi passat el termini de participació. El jurat estarà format per dos Administradors/es i el fotògraf oficial de la Festa Major, Sergio Ros de Mora, amb el suport de la resta de l’equip de La Fatxenda. Aquesta selecció es penjarà al perfil d’Instagram @fmvilafranca i s’obrirà un període de votació on els usuaris/àries de la xarxa social podran votar la millor fotografia. Les tres fotografies més votades seran les guanyadores.
 • Els noms dels guanyadors/es es faran públics pels canals oficials de la Festa Major de Vilafranca.
 • Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb els administradors de la Festa Major de Vilafranca a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.

 

 PREMIS

1r premi

- ​​​​Dinar o sopar al Restaurant Cal Ton per a dues persones.
- Impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.

2n premi:

- Un lot de selecció de formatges, gentilesa de Xerigots.
- Impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.

3r premi:

- Una entrada doble per a un dels espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori (octubre 2019 - gener 2020), gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Podeu consultar els espectacles aquí.
- Impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de Foto Penedès.