Notícia

El Ball d’en Serrallonga és la nova figura del Festiari de la Festa Major

24 de abril de 2020

Les administradores i administradors de la Festa Major 2020 han presentat aquest Sant Jordi la nova figura del Festiari del Ball d’en Serrallonga.

Cada any els administradors de la Festa Major de Vilafranca encarreguen a l’empresa Festiari la elaboració d’una figura que s’afegeix al seguici festamajorenc iniciat fa uns anys amb el Drac de Vilafranca. Enguany la figura representada és la d’un ballador del Ball d’en Serrallonga, un ball que aquest 2020 celebra els 40 anys de la seva recuperació. 

La figura s’incorpora a la col·lecció de la que ja formen part el Drac, l’Àliga, els Capgrossos Humbert i Roseta i Canyamàs i Zingarel·la, el Gegants Ferragut i Elisenda, el Diable i la Cotonina. 

La voluntat dels administradors era presentar la figura dies abans de Sant Jordi amb la presència del ball, però la situació actual de confinament no ho ha permès. Tot i això, la figura ha estat presentada aquest dijous a través de les xarxes socials de la Festa Major. Per reservar la figura està disponible a l’aplicació Proximfy (www.proximfy.com), creada per tres penedesencs per tal d’apropar el comerç de proximitat a la ciutadania durant les setmanes de confinament. També es poden fer comandes enviant un e-mail a festamajordevilafranca@gmail.com, on també s’informarà als interessats dels passos a seguir per comprar-la.

El preu de les noves figures és de 27 euros i el lliurament i recollida es farà tan aviat les condicions ho permetin.