Notícia

Fotografies guanyadores del Concurs a Instagram #Irrepetible

28 de setembre de 2020

Aquest cap de setmana s'han conegut les fotografies guanyadores del concurs d'Instagram de la més #Irrepetible.

Per participar en el concurs, les fotografies havien de mostrar com es vivia la més #irrepetible durant les dates de la Festa Major, que enguany no es va poder celebrar a causa de les mesures de prevenció per contenir la Covid-19.

Un cop finalitzat el termini de presentació de fotografies, es va fer una selecció de 10 fotografies pel jurat format per dos Administradors/es i el fotògraf oficial de la Festa Major, Sergio Ros de Mora, amb el suport de la resta de l’equip de La Fatxenda. Aquesta selecció es va penjar al perfil d’Instagram @fmvilafranca i es va obrir un període de votació on els usuaris/àries de la xarxa social van poder votar la millor fotografia. Les tres fotografies més votades i per tant guanyadores del concurs han estat les següents:

La primera fotografia més votada és @sairaredondo. Ha guanyat un àpat per a dues persones al @restaurantcalton i una ampliació de la fotografia guanyadora en lona gentilesa de @fotopenedes.

La segona fotografia més votada és @fotografcmf. Ha guanyat un lot de formatges de @xerigots i una ampliació de la fotografia guanyadora en lona gentilesa de @fotopenedes.

I la tercera fotografia més votada és @ell.i.jo que ha guanyat una entrada doble per a un dels espectacles professionals d’@espectaclesvila i una ampliació de la fotografia guanyadora en lona gentilesa de @fotopenedes.