Notícia

La Festa Major 2020 presenta el marxandatge oficial amb un component solidari

23 de juny de 2020

Els administradors i les administradores de la Festa Major 2020 han presentat al Claustre de Sant Francesc el marxandatge oficial de la Festa Major de Vilafranca. 

En primer lloc es van presentar les samarretes, dissenyades per MMMM Studio, l’equip de dissenyadors encarregat de crear la imatge gràfica de la Festa Major 2020. Un conjunt de models voluntaris i col·laboradors van mostrar els diferents dissenys de samarretes. Inicialment, es van plantejar tres dissenys diferents de samarreta d’adult, però tenint en compte la situació actual i per tal de minimitzar costos i ser més efectius, els administradors i les administradores van decidir fer-ne un en tres colors diferents, el blanc, el blau i el magenta. 
En paraules de Joan Brull, un dels integrants de MMMM Studio, “ja que des d’un principi hem treballat en una imatge per la festa flexible, plena de possibilitats, tenia sentit que també tot el marxandatge que se’n deriva sigui variat. Així cada peça té un estampat diferent, seguint amb la idea original fer la festa i tot el que s’hi relaciona irrepetible".
I precisament això proclama la samarreta alt i clar: donades les circumstàncies no es pot negar que la festa d’enguany serà una experiència irrepetible. La trobareu en els tres colors de la imatge: blanc, blau i magenta. Per la samarreta infantil hem utilitzat uns versos de la cançó popular “tres passos endavant”, molt cantada aquí a la vila, acompanyats de dibuixos de l’àliga i el drac. Aquest disseny s’aplica també a la bossa.
El polo, d’altra banda, és una reinterpretació dels polos d’una reconeguda marca de roba substituint el cocodril pel nostre rèptil propi, el drac. Aquest i altres jocs que hem anat plasmant a les diferents aplicacions són senyal de la importància que té per nosaltres el sentit de l’humor a l’hora de treballar.
"Es tracta d’un projecte molt agraït, en el que ens agrada treballar i del que estem molt contentes. Tenim ganes de que pugueu veure i gaudir de la resta d’elements que estem preparant!".

Una de les altres novetats que han volgut presentar els administradors i les administradores és una bosseta amb l’estampat del mocador de la Festa Major per guardar la mascareta, així com el totebag magenta amb la imatge de 2020. 

A més, com cada any, també hi haurà la polsera de la Festa Major. El 50% del benefici anirà destinat a la Marató de TV3, dedicada a la Covid-19.

Per últim, els administradors i les administradores van aprofitar per presentar presencialment la figura del Festiari d’enguany, que va ser presentada de manera virtual el dia de Sant Jordi. Aquest any el ball escollit és el Ball d’en Serrallonga aprofitant que es celebren els 40 anys de la seva recuperació. Per tal de representar el ball, a la presentació va assistir els membres que representen la família de Joan Sala (el Joan, la Joana i el Joanet) juntament amb dos bandolers. 

Tot el marxandatge estarà a la venta a partir d’aquest dissabte 27 de juny al matí a la parada davant del local dels administradors, a la Plaça de la Vila.