Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca anul·la les recepcions institucionals per risc d’aglomeracions

30 de agost de 2020

Atesos dels actes irresponsables que han tingut lloc avui a Vilafranca, on s’han produït aglomeracions que han posat en risc la salut pública, i que s’han dut a terme de forma espontània per una part de la ciutadania sense tenir cap permís ni autorització municipal, l’Ajuntament de Vilafranca ha decidit anul·lar les recepcions institucionals que s’havien de celebrar demà al Saló de sessions de l’Ajuntament davant del risc que es produeixin noves aglomeracions.

En aquests actes institucionals, l’Alcalde, Pere Regull; el Regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i les Administradores i Administradors d’enguany havien de rebre un representant de cada ball i els presidents i caps de colla dels Falcons i de les colles castelleres locals.

Crida a la responsabilitat

Així mateix, l’Ajuntament de Vilafranca torna a fer una crida a la responsabilitat de tothom i demana que demà tothom actuï respectant escrupolosament les mesures de seguretat per evitar la propagació de la covid19.

En aquest sentit, s’avisa que demà la novena de Sant Fèlix es celebrarà a porta tancada, que el Sant no sortirà en cap moment de l’església i que no hi haurà cap castell de foc. Per aquest motiu, es demana que només hi vagin aquelles persones que tenen feta la reserva d’entrada. La resta de persones, poden seguir la novena a través de Penedès Televisió.