Notícia

Plataforma per a la reserva de places per assistir a les novenes i els oficis

13 de agost de 2020

A partir de dijous 13 d’agost ja estarà en funcionament la plataforma per reservar entrades per Internet als actes litúrgics relacionats amb Sant Fèlix que se celebraran a la basílica de Santa Maria. Com ja es va anunciar fa unes setmanes, amb motiu de la situació d’emergència sanitària per la COVID-19 no hi haurà Festa Major de Vilafranca 2020 i en el seu lloc només se celebraran els actes litúrgics a la llaor de Sant Fèlix com les novenes del 22 al 30 d’agost al vespre i els oficis religiosos dels dies 30 i 31 d’agost al matí, que se celebren a la basílica de Santa Maria però enguany amb un aforament reduït i controlat. També tindran lloc alguns actes simbòlics que evocaran moments emblemàtics de la Festa Major i que es desvetllaran la setmana vinent.

Les persones interessades en assistir a qualsevol dels actes litúrgics caldrà que facin la reserva prèvia de plaça tenint en compte diferents condicionants:

-      Les reserves es podran fer per Internet al web https://cultura.vilafranca.cat/reserves2020 i presencialment a partir del dia 13 d’agost, a les 9h.

-      Les reserves presencials de places es faran al Servei de Cultura (c/ Escorxador, 19-21), de dilluns a divendres de 9 a 14h.

-      En cada procés de reserva es poden incloure un màxim de 2 persones.

-      Donada la limitació de places, l’organització demana que cada persona només s’inscrigui a un sol acte. D’aquesta manera es donarà opció d’assistir-hi al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes. L’organització es reserva la facultat d’anul·lar  les inscripcions en cas de reiteració.

-      Els Goigs no seran interpretats en directe per motius de seguretat i s’escoltaran mitjançant un enregistrament.

-      Serà indispensable la utilització de la mascareta i l’acompliment de les normes de seguretat per tal d’assistir a tots els actes litúrgics programats.

-      No es permetrà l’entrada a la basílica sense la presentació de la reserva prèvia confirmada, acompanyada del DNI.

Les novenes i el cant dels els goigs tindran lloc a la basílica de Santa Maria del 22 al 30 d’agost cada dia a les 20.45h i les portes s’obriran a les 20h. Els oficis dels dies 30 i 31 d’agost començaran a les 10h i s’obriran les portes a les 9.15h. Es demana que les persones que tinguin entrada no hi accedeixin a última hora per tal d’evitar al màxim la concentració de persones.